Hattrick Wanderers - 1. FC Nemojov 1:0 (1:0) (17.7.)

08.08.2011 19:47

V krásnou slunnou neděli jsme hráli na domácím hřišti Hattricku od 17.00 hod.

Hattrick na nás v tropickém počasí vlítnul a hned v prvních minutách ohrozil hostující branku. Na gól se nemuselo dlouho čekat, míč dostal Pašta, probil se od rohového praporku do pokutového uzemí a střelou z ostrého úhlu po zemi překonal k překvapení všech na hřišti i mimo něj Jardu. Pro nás již několikátý zápas, kdy jsme dostali vlastně z první střely gól.

Vysoké teploty nemilosrdně pražili hráče obou týmů a na pohybu to bylo dost znát. Otevřenou hru Nemojova se snažil Hattrick využít k brejkům a Nemojov tlačil dlouhými nákopy před domácí branku. V druhém poločasu se obraz hry nezměnil, s přibívajícím časem se hra znervozňovala a přibívalo i drobných konfliktů. Rozhodnout mohl Hattrick deset minut před koncem, ale penaltu Jarda s přehledem vychytal.

Na závěr jsme předvedli dlouhou sérii nákopů přes celé hřiště k brance soupeře, ale bohužel se nikomu nepodařilo míč správně nasměrovat. Konečné skóre tedy 1:0.

Za zmínku stojí poměrně nevyrovnaný výkon rozhodčího, který nereagoval na mnohdy až absurdní strkanice v pokutovém území domácích, a rozhodně velmi dobrý výkon Jardy - ačkoli pokažený úvodní chybou obrany.

Sestava: Jarda - David, Švento - Joska - Roman, Mrca, Vojta

Branky: Pašta

- smirak -