FK Vlčice - Lokomotiva UČKO (5.6.) sk. B

06.06.2011 11:25

V neděli 5.6. jsme se byli s Jardou podívat od 17. hodin na Lokotku na Sochorkách proti mladejm Vlčákům.

Osobně mám z toho zápasu dost rozporuplný pocit. Oba týmy hráli nic moc, což samozřejmě na tom povrchu není nic neobvyklého, ale bylo to dle mého takové "moc pomalé" ;) Každopádně se staly hned dvě nemilé věci. První je to, že povolanému rozhodčímu Láďovi Hospodkovi ukradli před zápasem u koupaliště nové kolo :( Soucítím s tebou Láďo!! Druhá věc je nesportovní chování horkohlavého Michala Junka, který se po několika slovních útocích mladého Pálinkáše neudržel a uštědřil mu malou facku. Konflikt tak musel být - za stavu 1:2 - ohodnocen nekompromisně červenou kartou v neprospěch Lokotky, která tedy necelých 20 minut dohrávala ve 4ech. I přesto dokázala dát ještě gól a utkání skončilo tedy 1:3.

Branky: David Pálinkáš - Kuba Z., Zbynďa, Kuba Z.
Tresty: Michal Junek ČK + stop na 3 zápasy

Hodnocení týmů:

  • FK Vlčice - absence Martina Petra v útoku byla dost znát a obrana opět nepředvedla úplně rozvážnou hru, ke konci se projevila nervozita a neshody v týmu.
  • Lokomotiva Učko - kluci nastoupili ve velké pohodě a ačkoli kombinace často selhávala, nakopávání dopředu na hrotového útočníka přináší stále úspěchy.

smirak