FC Chmelsea - FK Vlčice (27.5.)

28.05.2011 11:16

Dne 27.5. hostila v 17 hodin Chmelsea kluky z Vlčic.

Osobně jsem se tam šel podívat hlavně na španělskou posilu - přeslavného hráče Realu Madrid - Marcose Pereze Gomeze. Toho ale bohužel schvátila nemoc chudé střední a východní Evropy, tudíž u nich neznámá, a to neštovice :))

Oba týmy do zápasu vtrhli velmi bojovně, i když hoši z Vlčic měli přece jen mírně navrch. Všichni hráči na hřišti se ale zoufale prali s povrchem, jak už bude asi na Sochorkách pravidlem a tak góly nepadali a počet střel na brankáře se steží zvednul od nuly. Potom ale hosté zasadili první úder. Domácí na to kontrovali otevřením hry a tím dali prostor mladým útočníkům hostí. Začal konzert Martina Petra a Davida Pálinkáše, kteří si s balonem opravdu rozumí. Do poločasu nastříleli tito dva borci celkem tři góly včetně Martinovi bomby z voleje. Po poločase se hra vrátila do vyrovnanější situace, otevřením hry se zápas zpestřil o šance, ale branky padaly pouze na jedné straně, a to domácí. Virtuozní úvod sezony vyhráli hosté hattrickem Martina Petra (celkem 5 branek) a celkovým skórem 0:6.

Hodnocení týmů:

  • FC Chmelsea - odchodem Pepy Kubelky utrpěla obrana, kam se tedy musel přesunout mladší z bratrů Bémáků, jinak se herní styl od loňska nezměnil
  • FK Vlčice - spousta mladých, rychlých a nadějných kluků se kterými to budou vždy rychlé zápasy plné branek

smirak