FC 4 promile - 1. FC Nemojov 0:2 (0:1) (19.6.)

19.06.2011 20:03

V neděli odpoledne jsme odehráli další utkání KLMF. Znovu na hřišti soupeře (Sochorky), tentokrát s týmem FC 4 Promile.

V prořídlé sestavě byla naše taktika spíše bránit a čekat na chybu soupeře. V úvodu zápasu nás soupeř tlačil, nicméně do šancí se příliš nedostával. Zhruba v polovině prvního poločasu se hra vyrovnala a my čímdál častěji hráli na polovině soupeře. 

Po jedné z akcí byl ve vápně faulován Podráček a i přes protesty domácího týmu se kopala penalta, která byla dle našeho názoru zcela oprávněná. Podráček penaltu proměnil a bylo z toho vedení 1:0, které vydrželo až do konce prvního dějství.

Ve druhém poločase šancí na obou stranách přibývalo. Několikrát nás výborně podržel Jarda. My jsme si také vytvořili dobré šance – Mrca trefil tyč, Míša několikrát nebezpečně a tvrdě střílel ze střední vzdálenosti. Ke konci zápasu pak Pušák přihrával z levé strany na vápno, kde našel úplně volného Podráčka, který z blízkosti překonal hostujícího gólmana – 2:0. Poté už se jen čekalo na závěrečný hvizd. Ze Sochorek si tedy odvážíme důležité 3 body. Velkou pochvalu zaslouží v tomto utkání hlavně celá obrana, která v čele s Jardou hrála s velkým přehledem a domácí hráče příliš k ničemu nepouštěla.

Branky: Podráček 2

Sestava: Jarda – Joska, Švento, David – Pušák, Mišák, Podráček, Mrca

Podráček