1. FC Nemojov – HC Milan 1:2 (1:2) (14.8.)

16.08.2011 08:48

V neděli v podvečer jsme na hřišti v Nemojově přivítaly k předehrávanému utkání čtvrtfinále KLMF tým HC Milán. S HC Milán jsme v historii hráli poprvé, tudíž velká neznámá.

K utkání za náš tým nastoupilo 7 hráčů do pole a Švento do branky. Pravdou je, že účast na rozhodující zápasy sezóny byla očekávána vyšší.

Do zápasu jsme nastoupili hlavně se snahou neinkasovat a snažit se vytvořit si případně nějaké brejky. Tuto iluzi nám soupeř sebral již po několika minutách kdy krásnou střelou do „šibenice“ otevřel skóre – 0:1. Asi o pět minut později to bylo už 0:2, když si hostující útočník zaběhl za obranu a využil kolmou přihrávku spoluhráče. Jinak se hrál vcelku pohledný, rychlý a kombinační fotbal, ovšem z naší strany převážně jen k „vápnu“. Do vyložených šancí jsme se přes dobrou soupeřovu obranu nedostávali. Do poločasu se nám však podařilo Podráčkem snížit, když si při rozehrávce autu jeho střílenou nahrávku před branku srazil obránce do vlastní sítě. Poločas 1:2.

Druhý poločas jsme se snažili vyrovnat, nicméně soupeř dobře bránil. Naopak to byli hráči soupeře, kteří si vytvořili více šancí a jen díky Šventovi a štěstí (3x nastřelené konstrukce branky) jsme neinkasovali další branku. V závěru ještě Horácovu dobrou hlavičku vytáhl brankář na břevno.

Utkání tedy pro nás skončilo porážkou 1:2. Musíme sportovně přiznat, že soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. Zkusíme zmobilizovat síly a překvapit v odvetě.

Branky: Podráček - Haas, Vít

Sestava: Švento – Horác, Jenda Motal, Joska – Pušák, Mišák, Vojta, Podráček

- Podráček -