1. FC Nemojov - FK Tesla 4:0 (1:0) (15.7.)

16.07.2011 19:01

V pátek jsme na domácím hřišti nastoupili odvetné utkání proti FK Tesla.

Toto odvetné utkání navazovalo na vcelku lehkou výhru na jejich domácím hřišti, kde bohužel neměli nikoho na střídání a tím nám usnadnili zápas a my vyhráli 0:4. Tentokrát se situace otočila a tým Tesly přijel v 10 hráčích na naše domácí hřiště, kde jsme je očekávali v hubených 6 lidech = bez střídání tentokrát my.

Začali jsme takticky a hráli ze zajištěné obrany, v poklidu, bez zbytečných chyb. V prvním poločase dorazil z práce ještě Vojta, což nás uklidnilo a mohli jsme vystřídat. První poločas jsme měli několik slibných šancí, kdy Mišák střílel ze střední vzdálenosti a Mrca atakoval branku. Šance na obouch stranách vygradovali prudkou Vojtovou střelou "do vinglu" a vedli jsme. Ke konci poločasu nás výborně podržel Švento v brance, který zlikvidoval několik úniků.

V druhém poločase se styl hry nezměnil a Tesla kupodivu nevyužila početní výhody hráčů a dál hrála opatrný, leč stále více bezzubý fotbal. Naše pořád početnější šance proměňovali postupně Pušák, Joska hlavou a David z rohu. Celkový výsledek k naprosté spokojenosti domácích tedy 4:0.

Branky: Vojta, Roman, Joska, David

Tresty: --

- smirak -