5. kolo HTL: POLOVINA JE UŽ ZA NÁMI

17.09.2013 11:19

Naším soupeřem pro tento týden byl tým SK Viktoria Žernov „B“. Hrálo se na našem domácím hřišti v Nemojově.

V prvním zápase jsme na soupeře tvrdě zaútočili přesnou kombinační hrou a vypadalo to, že neví, kde mu hlava stojí. Po prvním poločasu mohl být stav 5:0, avšak neproměňování šancí znamenalo vedení pouze 1:0 krásnou střelou Mišáka do šibenice. Ve druhém poločase se trochu zlepšila muška našeho týmu a konečný stav 5:0 znamenal klidný průběh celého utkání, kdy se hrálo pouze na jednu branku.
Ve druhém zápase se situace zdánlivě opakovala vedení 1:0. Nicméně soupeř nechytatelnými střelami skóre otočil díky naší laxnosti v obraně. Nicméně rychlé srovnání stavu nádhernou střelou Franty znamenalo alespoň malé uklidnění. Navýšením skóre na 3:2 do poločasu, se zdálo být jako dobrá výchozí pozice. Ve druhém poločase jsme rychle navýšili vedení na 4:2. Soupeř však dokázal snížit na 4:3. Ale postupnými přesnými góly jsme navýšili vedení až na 8:3. Soupeř se zmohl na korekci výsledku pouze na 8:4. Konečný výsledek 9:4 však znamenal zisk 6 bodů a basičku od Romana pro celý tým, za což mu jménem všech hráčů  moooc děkuji .
 Na závěr lze konstatovat, že basička byla naprosto zasloužená a bude chutnat, když to nebude nějaký patok . Soupeř vypadal chvílemi až odevzdaně, protože od samého začátku bylo jasné, že body budou doma.
Fakta:
1. zápas:
FC Nemojov  - SK Viktoria Žernov „B“         5:0 (1:0)
Branky: Mišák 2, Mrca H., Láďa, Horác
 
2. zápas:
FC Nemojov  - SK Viktoria Žernov „B“         9:4 (1:0)
Branky: Podráček 3, Mrca H. 3, Joska, Franta,  Láďa
 
Sestava Nemojova: 
Brankář: David
Obrana: Dan, Franta, Švento, Peca, Horác
Záloha: Podráček, Vojta, Mišák, Joska
Útok: Mrca H., Láďa