4. kolo HTL : LEPŠÍME SE?

13.06.2013 08:32
L E P Š Í M E    S E   ?
 
Naším soupeřem pro tento týden byl tým El Ninos Trutnov. Na měkkém terénu se jako na většině hřišť hraje systémem 5+1. 
První poločas prvního zápasu byl patrně v duchu oslav dne před zápasem. Ve všech dovednostech jsme byli velice slabým soupeřem v nasazení, ale i přesnosti přihrávek. Soupeř šel do vedení 1:0 pěknou střelou v 5.minutě. Po té jsme se zkusili hrát, a však efekt byl nulový, a tak z protiútoku přišel opět trest střelou přes padajícího Davida a dorážkou domácího hráče na brankové čáře do sítě. Opět jsme se po tomto zásahu snažili hrát a kombinovat, ale příliš se nám nedařilo. Poslední hřebíček do naší rakve byl zásah mezi nohy Davida. Poločas proto skončil 3:0 pro soupeře a schylovalo se k prvnímu letošnímu debaklu. Od poločasu se hrálo nahoru dolů. Byli jsme ve druhém poločasu vyrovnanějším soupeřem a i se štěstím jsme odolali několika střelám soupeře. Gólman soupeře rovněž několikrát potvrdil reflex a včasnými výběhy znemožňoval lepší zakončení. Ke konci zápasu se však podařilo Pušákovi snížit na 3:1. Těsně před koncem zápasu dokonce Švento snižoval na 3:2, a však záhy po této trefě byl zápas ukončen. 
Do druhého zápasu jsme nastoupili, povzbuzeni zásahy z konce prvního zápasu, úplně odlišně. Dařila se kombinace, přestal vadit těžký měkký terén. Nedlouho po začátku jsme vstřelili pěkný gól k tyči a vedli 0:1. Do poločasu se nám podařilo vedení navýšit na 0:3. Nutno podotknout, že jsme opravdu hráli první poločas zodpovědně a s nasazením a soupeř si nic nevypracoval. Druhý poločas jsme chtěli hrát podobně. Dá se konstatovat, že se to celkem dařilo, i když se soupeř snažil zdramatizovat stav utkání, a však napodobit trefy z prvního zápasu se mu ani zdaleka nedařilo a David bez problémů vše kryl. Naproti tomu se nám podařilo vedení oproti poločasu zdvojnásobit a stanovit konečný výsledek na 0:6. 
Škoda, že se nepodařilo pár střel z druhého zápasu vstřelit v zápase prvním. Mohlo být 6 bodů. Oproti týdnům minulým se nám však nepovedl pouze jeden poločas z celkový 4. Proto můžeme doufat, že se snad někdy povede vyhrát oba zápasy jako v Hořičkách. Ovšem oproti loňské sezóně se nám, myslím, nad míru daří. Proto všichni doufáme, že budeme v podobných výsledcích pokračovat.
Fakta:
1. zápas:
El Ninos Trutnov - 1 FC Nemojov  3:2 (3:0)
Branky: Pušák, Švento
 
2. zápas:
El Ninos Trutnov - 1 FC Nemojov   0:6 (0:3)
Branky: Mišák 2, Pušák 2, Horác, Vojta
 
Sestava Nemojova: 
Brankář: David
Obrana: Dan, Franta, Švento, Peca, Horác 

Záloha: Vojta, Mišák, Podráček,Láďa

Útok: Pušák, Joska