7. kolo HTL: PRVNÍ PODZIMNÍ VÝJEZD

17.09.2013 11:23

Deštivé počasí během celého víkednu nebylo úplně nejlepší pro fotbal. Ale déšť nebyl tak intenzivní, aby se nedalo hrát. Nicméně po dojezdu na místo jsme byli minimálně překvapení délkou trávníku. Pro oba týmy však byly podmínky stejné.

Hned začátek prvního zápasu byl jasně v dominanci našeho týmu. Vedení 1:0 gólem Josky byl velice slabá náplast vzhledem k bezpočtu dalších šancí našeho týmu. Zvonily tyče a gólman hostí čaroval nevídaným způsobem. Nutno zmínit velikost branek, které byly z kategorie malých. Tudíž bylo dát gól velice složité a nerovnost terénu ve vápně tomu rovněž napomáhala. Nicméně soupeř si během prvního poločasu nevytvořil vůbec nic. V druhém poločasu byl průběh zápasu totožný. Gólem Vojty jsme šli do dvougólového vedení. Soupeř však jedinou střelou o tyč do brány snížil. Jednogólový náskok však nevydržel dlouho a Joska druhým gólem v zápasu vrátil dvougólové vedení na naši stranu a tento výsledek byl zároveň výsledkem konečný.

 Do druhého zápasu soupeř vstoupil pouze s jedním střídáním. Ze začátku to však nebylo příliš znát. Sice jsme vedli a měli hodně dalších šancí, ale i soupeř si na rozdíl od prvního zápasu vypracoval několik šancí, ale nedokázal je proměnit. První poločas skončil 0:4 a bylo na soupeři znát, že mu dochází síly. Druhý poločas už byla z naší strany spíše exhibice a gólman domácích i přes výtečný výkon musel přijmout hořký příděl v podobě dalších gólů na konečný účet 0:10 možná 11..

Když budeme hrát v každém zápase jako ve druhém, může se stát, že konečné pořadí bude pro nás znamenat umístění v horní polovině tabulky, což může být příjemná změna oproti loňským výsledkům. Máme k tomu po dnešním dvojzápase docela blízko.

 
Fakta:
1. zápas:
Nový Ples – 1 FC Nemojov   1:3
Branky: Joska 2, Vojta
 
2. zápas:
Nový Ples – 1 FC Nemojov 0:10 nebo 11
Branky: Podráček 2, Láďa 2, Pušák 2, Švento, Mišák, Peca, Dan, Joska asi to bylo 0:11, nechci ochudit střelce, viník, se může přihlásit…
 
Sestava Nemojova: 
Brankář: David
Obrana: Peca, Horác, Dan, Švento, Láďa
Útok: Pušák, Mišák, Podráček, Joska, Vojta