6. kolo HTL: SKONČILO LÉTO

17.09.2013 11:22
Po letní přestávce, kterou jsme vyplnili dvěma turnaji – v Doubravici jsme skončili na pěkném třetím místě, jsme opět naskočili do druhé havlovické ligy. Na úvod jsme přivítali tým FK Hořičky 07.
Věděli jsme, věděli, kteří hráči od soupeře jsou nebezpeční. Přesto jsme nehráli podle našich představ a brzy prohrávali 0:1 střelou ke vzdálenější tyči. Bohužel jsme se nepoučili a k soupeři se skoro nedostávali. Neměli jsme během prvního poločasu žádné šance, dokonce ani náznaky. Soupeř však do poločasu ještě další tři šance měl, a dokázal je i proměnit. Do poločasu tak zaslouženě vedl 0:4. Do druhého poločasu jsme šli s vědomím, že nemáme co ztratit. Naše nasazení mělo úspěch a výsledkem bylo snížení na 3:4. Dvěma góly tomu dopomohl Joska a jedním Podráček. A však opět jen vlastními chybami jsme se připravili o otočení vývoje zápasu a soupeř své vedení zvýraznil na konečných 3:6.
Do druhého zápasu přijel čerstvý dovolenkář Horác a svým výkonem pomohl ke zlepšenému hernímu projevu týmu. Druhý zápas jsme začali tak, jak jsme měli začít i první. A sice napadáním soupeře a nedovolením rozehrávky jsme šli do rychlého vedení 1:0. Zápas jsme měli celý pod kontrolou a zaslouženě vyhráli 7:4.
Je škoda, že jsme nedokázali hrát první zápas podobně jako druhý. Nicméně to byl první zápas po pauze a doufáme, že další body budou a možná i podobné výkony jako ve druhém zápase.
 
Fakta:
1. zápas:
1 FC Nemojov  - FK Hořičky 07 3:6
Branky: Joska, Podráček
 
2. zápas:
1 FC Nemojov  - FK Hořičky 07 7:4
Branky: Mišák 3, Miloš, Vojta, Joska
 
Sestava Nemojova: 
Brankář: David
Obrana: Peca, Horác, Franta, Švento, Láďa
Záloha: Mišák, Podráček, Joska, Vojta
Útok: Pušák, Miloš