1. FC Nemojov - Hattrick Wanderers 7:0 (4:0) (4.6.)

06.06.2011 11:09

V pátek 4.6. jsme si od 18.30 jeli napravit náladu z prohraného prvního kola na domácí hřiště proti HW.

Zápas jsme jednoznačně ovládli a soupeři uštědřili drtivou porážku. První poločas začal naším úvodním gólem již asi ve druhé minutě - šůter Mišák Langer. Následoval neskutečný pres a další 3 góly z pravé kopačky Podráčka. Do druhé půle jsme tedy nastoupili s vedením 4:0. Soupeř začal hrát ještě víc nervózně, což se projevilo i zoufalými skluzy, které vyvrcholily tvrdým zakrojením Podráčka zezadu Paštou, za kterou si odnesl Pašta pískání diváků a žlutou kartu od rozhodčího. Do konce utkání se ještě přihodilo menší zranění mé osoby (David natažený stehenní sval), žlutá karta taktéž pro mne za sražení "Hejmy" vysokou nohou, ale hlavně padly ještě 3 branky!! - Podráček, Joska a Pepa Kubelka. Celkové skóre zápasu tedy 7:0 pro domácí celek.

Branky: Mišák, Podráček, Podráček, Podráček, Pepa Kubelka, Joska, Podráček.
Tresty: ŽK Pašta, ŽK Smirak

Hodnocení týmů:

  • 1. FC Nemojov - domácí povrch nám naprosto dokonale vyhovuje a podpoří kombinační schopnosti našich útočníků, parádní zápas s přehledem.
  • Hattrick Wanderers - tento zápas opravdu bezzubý tým, šance by se daly spočítat na prstech jedné ruky zasloužilého pracovníka na pile, v druhé půli zbytečné fauly.

smirak