Hattrick Wanderers - FN Sobíci (28.5.)

28.05.2011 11:45

Dne 28.5. se odehrál od 10 h zápas Hattricku a Sobíků. Z důvodu okouknutí našeho příštího soupeře ze skupiny jsem se tam byl podívat.

Přijel jsem několik minut po začátku za stavu 0:0. Zápas byl velmi vyrovnaný. Šancí ovšem bylo pomálu, ale musím říct, že na povrchu, který byl mírně podmáčený z předchozího nočního deště, se hrál celkem pohledný a klidný fotbal. Rozhodně je takové počasí lepší než vyprahlá zem a neuvěřitelně prašný povrch, hlavně ve střední části hřiště, jako jsme měli my v předehrávce. V druhé půli se ke konci Sobíci utrhli k několikaminutovému tlaku, kdy téměř neustále pálili na bránu a centrovali z rohů. Ani tento tlak ovšem neskončil brankou, takže se oba soupeři rozešli smírnou remízou 0:0.

Hodnocení týmů:

  • Hattrick Wanderers - nechci předbíhat, ale myslím, že po přestupu Vojty Hulíka do FC HC u nich znatelně chybí útok. Obrana hraje vyrovnaně a s přehledem.
  • FN Sobíci - dlouháni Mára a David v útoku jsou dost rychlí a s balonem si rozumí, oproti tomu záloha a obrana působí nervózně.

smirak