FN SOBÍCI - 1. FC NEMOJOV 3:2 (1:1) (6.7.)

07.07.2011 09:59

K dohrávanému zápasu 5. kola KLMF jsme ve středu zajížděli do Kuksu, kde nám byl soupeřem místní tým FN Sobíci.

K utkání se nedostavil rozhodčí z FC HC a tak zápas pískal místní mladík, který zápas v roli arbitra bezproblémů zvládal a pískal rovinu.

Hned v první minutě jsme po pěkné střele hostujícího útočníka z pravého křídla inkasovali - 0:1. Domácí tým měl v útoku několik rychlých a technicky dobře vybavených hráčů, což nám dělalo značné problémy. Nicméně do poločasu se nám podařilo vyrovnat. Horác vybojoval před brankou soupeře míč, přihrál Podráčkovi, který střelou podél padajícího brankáře skóroval – 1:1.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, tedy inkasovanou brankou 1:2. Soupeř pokračoval v tlaku a pěknou kombinační hrou nás přehrával, z čehož plynula další branka v naší síti 1:3. Sobíci měli ještě během druhého poločasu spoustu šancí, které buď výborně zlikvidoval Jarda, nebo si domácí útočníci počínali až příliš laxně před naší brankou. Zhruba 10 minut před koncem se nám podařilo snížit, ovšem na nic dalšího jsme se už nezmohli – 2:3.

Toto utkání se nám nedařilo kombinovat, soupeř nás přehrál a jenom díky Jardovi zůstalo skóre 2:3. Zasloužená výhra domácích.

Branky: Podráček 2

Sestava: Jarda – Horác, Švento, David – Joska, Pušák, Mišák, Vojta, Podráček

- Podráček -