FK Tesla - 1. FC Nemojov 0:4 (0:2) (12.6.)

12.06.2011 23:12

Další utkání klmf jsme odehráli v neděli v podvečer na dvorském Bajráku. Soupeřem nám byl nováček letošního ročníku tým FK Tesla.

Taktika byla vzhledem ke stavu hřiště jednoznačná – bojovat, napadat a co možná nejvíce střílet. Soupeř hrál bez střídání, což byla naše velká výhoda. Od prvních minut jsme se snažili co nejvíce soupeře zatlačit. Prvních 15 minut byla hra poměrně vyrovnaná, postupem času jsme začali přebírat iniciativu my. Po pár neúspěšných pokusech otevřel skóre stejně jako v minulém utkání Mišák, když prudkým "angličanem" nedal brankáři soupeře šanci. Do poločasu se ještě další prudkou střelou z voleje prosadil náš kapitán Pušák. Poločas tedy 0:2 pro nás.

Druhá půle byla již značně poznamenaná tím, že soupeř neměl nikoho na střídání. Snažili jsme se více kombinovat, abychom si alespoň trochu zahráli fotbal. Pár pěkných akcí se povedlo rozjet, ovšem balón je na tomto terénu natolik nevyzpytatelný, že dost často finální fáze končila ukopnutím nebo přeskočením balónu přes nohu. Nicméně 2x se nám ještě podařilo skórovat. Nejdříve Mrca zakončil kombinaci do prázdné branky a poté Podráček střelou ze střední vzdálenosti stanovil skóre na konečných 0:4.

Branky: Mišák, Pušák, Mrca, Podráček

Sestava: Jarda – Horác, Joska, Švento, David – Pušák, Vojta, Mišák, Podráček, Mrca

Podráček