1.FC NEMOJOV – MANŽDÍRNICE UNITED

11.09.2009 17:00

Na našem domácím hřišti jsme přivítali k odvetnému utkání čtvrfinále KLMF tým ManŽdírnice United.

Krom Mrci (zaměstnání) jsme nastoupili v kompletním složení.

 Od prvních minut jsme působili nervozním dojmem. Špatně jsme kombinovali, ztráceli zbytečně balony. Přesto byly k vidění šance před oběma brankami. Z jedné z nich skoroval soupeř,když využil závaru před naší brankou. Poločas 0:1.

Do druhého poločasu jsme nastoupili náporem,nicméně několik dobrých příležitostí jsme neproměnili. Soupeř se také po několika chybách v rozehrávce dostal do šancí. Stav se ale stále neměnil. Tentokrát jsme měli velký problém v zakončení – buď bylo řešení zbrklé,nebo nás vychytal hostující brankář.  V tu chvíli jsme ale stále postupovali. Pár minut před koncem ale přišel dlouhý nakopnutý balon z obrany hostů do našeho vápna,kde se v souboji s Davidem prosadil hostující utočník. Nezbývalo nic jiného,než vrhnout vše do útoku. Bohužel jsme ale ještě jednou inkasovali a zápas pro nás v podstatě skončil. V úplném závěru ještě Pušák snížil,to už ale bohužel nic neřešilo.

 Tým ManŽdírnice United tak postoupil do semifinále,nás budou čekat souboje o 5. – 8. místo. Serie byla určitě vyrovnaná, nicméně jsme se ve druhém utkání trápili v koncovce a s vlastní nepřesnesností v rozehrávce. Proto nezbývá než soupeři pogratulovat k zaslouženému postupu.

 

Hřiště Nemojov

1.FC NEMOJOV – MANŽDÍRNICE UNITED 1:3 (0:1)

Branky: Pušák

První zápas 2:1,postupuje ManŽdírnice

Sestava :

David – Horác, Joska, Švento – Mišák, Karlák, Pušák, Podráček, Vojta